Kuil banden is dé leverancier van banden in Groningen. Ze bieden allerlei verschillende banden aan, zoals autobanden, motorbanden, vrachtwagenbanden, landbouwbanden en zelfs quadbanden. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt dus bij hen terecht.

Al die banden moeten ook ergens opgeslagen worden natuurlijk en in dit geval zocht Kuil banden voor een handige manier om alle zomer- en winterbanden op te slaan. Daar zijn onze bandenstellingen natuurlijk voor gemaakt!

Over de bandenstelling

Voor de opslag van Kuil banden, kozen we voor bandenstellingen met de volgende afmetingen:

  • 300 cm hoog
  • 40 cm diep
  • 225 cm breed

In onze webshop vind je bandenstellingen van verschillende hoogtes. 300 cm hoog, zoals we bij Kuil banden gebruikten, maar ook van bijvoorbeeld 200 cm, 180 cm of 120 cm hoog. Ideaal voor als je maar een klein aantal banden wilt opbergen. Met deze bandenstellingen zorg je er altijd voor een overzichtelijk en praktisch magazijn.

Bekijk onze bandenstellingen

Soms zijn we ook in de gelegenheid om grote partijen tweedehands bandenstellingen op te kopen. Dankzij ons grote netwerk. Zo kunnen we je nóg voordeliger helpen bij het inrichten van jouw opslag. Houd ons assortiment in de gaten of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op