Voor een grote autogarage/-dealer mochten wij de opslag van bandenstellingen voorzien. Met deze stelling kan deze klant al zijn banden overzichtelijk en efficiënt opbergen. We delen de details van dit project met je, inclusief foto’s, en vertellen je meer over het eenvoudig opbergen van grote hoeveelheden banden.

Waarom bandenstellingen?

Bandenstellingen zijn speciaal gemaakt voor, je raadt het al, banden! Op deze ideale stellingen kun je een grote hoeveelheid kwijt. Daarnaast bewaar je het overzicht en kun je ze gemakkelijk pakken. Ze worden daarom veel gebruikt in de automotive industrie en garagebedrijven zoals deze.

Bekijk ons huidge aanbod bandenstellingen
magazijn indeling

Over deze bandenstelling

Voor deze klant gebruikten we een bandenstelling met de volgende afmetingen:

  • Staanders van 300 en 250 cm hoog
  • 40 cm diep
  • Liggers van 95, 115, 135, 150, 185 en 225 cm lang

Zoals je ziet kun je op deze manier een bandenstelling op maat maken, waardoor je je opslag optimaal benut. Ook wanneer je een kleinere voorraad hebt.

Bandenwagens

Naast bandenstellingen kun je bij ons ook voor bandenwagens terecht. Hiermee kun je de banden eenvoudig intern vervoeren. Een bandenwagen is eigenlijk niet anders dan een steekwagen met een ronde vorm, zodat je er een stapel banden op kunt verplaatsen. Ideaal!

Bekijk ons bandensteekwagen

Advies over magazijninrichting

Ben je van plan om net als deze klant je opslag in te richten met bandenstellingen? Of zoek je een andere magazijninrichting om makkelijker en efficiënter van jouw magazijn of opslag gebruik te kunnen maken? Laat je door ons adviseren. We bieden naast bandenstellingen veel verschillende palletstellingen, grootvakstellingen, legbordstelling en nog veel meer aan. Neem een kijkje in ons assortiment of neem contact met ons op. We staan je graag te woord over de meest efficiënte magazijninrichting voor jouw opslag of magazijn.

Neem contact op