Bito Palletstelling van 550 cm hoog

Een hoge opslag optimaal benutten? Geen opslag is de hoog voor onze Bito Palletstelling. Als je maar het juiste materiaal hebt om veilig je goederen van hoog naar laag en andersom te krijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een goede heftruck.

Eigenschappen Bito Palletstelling

In een palletstelling plaats je eenvoudig pallets met goederen. Vervolgens zijn ze ook weer gemakkelijk terug te halen. Het systeem is uiterst flexibel. Je kunt de liggers en staanders plaatsen waar je wilt, waardoor een perfecte magazijnstelling op maat ontstaat.

Bekijk ons huidige aanbod palletstellingen

Dit realiseerden we ook in deze opslag. We kozen voor palletstellingen met de volgende kenmerken:

  • Staanders 550 cm hoog en 110 cm diep
  • Liggers 270 cm lang
  • Draadroosters 110 cm lang en 88 cm diep

De liggers hebben een draagvermogen van wel 3000 kg. De draadroosters die we in deze palletstelling plaatsten 750 kg.

Aanrijbeveiliging

Het kan wel eens gebeuren dat je met bijvoorbeeld een heftruck tegen de palletstelling aanrijdt. Met onze hoek aanrijdbeveiliging en stijlbescherming verklein je die kans, dankzij de opvallende kleur. Raak je de stelling alsnog? Dan zorgt de aanrijbeveiliging, zoals de naam al zegt, voor extra veiligheid. Je stelling zelf wordt minder kwetsbaar en ook de goederen die achter de hoek liggen blijven heel.

Bekijk al onze aanrijbeveiliging

Neem contact op

Zelf aan de slag met palletstellingen? Of wil je je eerst laten adviseren over de efficiëntste manier om jouw opslag in te richten? Neem contact op met onze experts. Dankzij onze productkennis én ervaring weten wij hoe je je ruimte optimaal kunt benutten.

Ook voor vragen over onze producten kun je uiteraard bij ons terecht en mocht je nou specifiek ergens naar op zoek zijn, maar vind je dit niet terug in ons huidige aanbod? Laat ook dat even weten, dan kijken we wat we voor je kunnen doen.

Neem contact op