Het maakt niet uit hoe groot je goederen zijn, we vinden voor alles een manier om het efficiënt op te slaan. Net als de boten van Van Dijk Watersport in Winsum! We mochten voor hen een palletstelling leveren, waardoor deze mooi in de hoogte kunnen worden opgeslagen.

Palletstelling

Voor de botenopslag van Van Dijk Watersport kozen we een verzinkte Dexion 90 palletstelling. Verzinken is een proces waarbij een laagje zink op het metaal van de stelling wordt aangebracht, zodat deze beter beschermd is tegen oxidatie, oftewel: roesten. Hierdoor is het perfect voor een buitenterrein of een vochtige opslag en gaat de stelling jaren mee.

De stelling voor Van Dijk Watersport heeft de volgende afmetingen:

  • staanders van 400 cm hoog en 110 cm diep
  • liggers van 270 cm lang

We hebben twee rijen dubbel opgesteld, waardoor de stelling perfect gebruikt kan worden voor het opslaan van sloepjes en bootjes. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk met dit type magazijnstelling. Bekijk meer van onze projecten of duik alvast in ons online aanbod.

Bekijk al onze palletstellingen

Advies op maat

Heb jij een opslag met goederen waarvan je niet zo goed weet hoe je het handig kunt stallen? Wij adviseren je graag, want zoals we al zeiden: er is altijd een oplossing, net als bij deze botenstelling. Neem contact met ons op en stel ons al je vragen. We staan je graag te woord.

Neem contact op