Draagarmstelling Delfzijl

Jouw magazijn in Delfzijl inrichten met draagarmstellingen? Bekijk nu ons ruime aanbod nieuwe én gebruikte draagarmstellingen en laat deze door ons bij jou op locatie bezorgen. Deze stelling is ideaal voor lange materialen, zoals balken, buizen en platen, en kun je niet alleen binnen, maar ook buiten neerzetten. Meer weten? Lees verder, bekijk ons aanbod of neem direct contact op om jouw persoonlijke situatie te bespreken.

Bekijk onze draagarmstellingen Contact

Over onze draagarmstellingen

Een draagarmstelling bestaat uit een, over het algemeen verzinkt, frame. Dankzij de draagarmen die je hier haaks op monteert, ontstaat ruimte voor lange materialen die je hier makkelijk oplegt en weer afhaalt. Dit maakt ze ideaal voor bijvoorbeeld hout- en bouwmaterialen. We leveren in Delfzijl draagarmstellingen van allerlei verschillende formaten, nieuw en gebruikt, waardoor je altijd een stelling op maat vindt!

Bekijk onze draagarmstellingen

Verschillende draagarmstellingen

Draagarmstellingen zijn er in allerlei verschillende soorten en maten: enkelzijdig, dubbelzijdig, hoog en laag. Het kan allemaal! Zo vind je altijd een stelling die bij jouw ruimte past. Enkelzijdige draagarmstellingen zijn bijvoorbeeld ideaal om tegen een wand aan te zetten, maar blijven los ook prima staan. Met een dubbelzijdige draagarmstelling benut je een grote ruimte optimaal, aangezien je deze van twee kanten kunt gebruiken.

Nieuwe én gebruikte draagarmstellingen

Wist je dat we niet alleen nieuwe, maar ook gebruikte draagarmstellingen in Delfzijl leveren? Draagarmstellingen gaan jarenlang mee, dus het is zonde om ze af te danken wanneer je ze niet meer gebruikt. Daarom kopen wij ook gebruikte draagarmstellingen in, die we vervolgens weer aanbieden in onze webshop. Mits deze aan onze kwaliteitseisen voldoen natuurlijk!

Maak jouw draagarmstelling compleet

Een draagarmstelling bestaat uit een basis van horizontale en verticale stalen balken, in combinatie met meerdere draagarmen. Hier leg je eenvoudig lange materialen op. Maar we bieden meer aan om zo efficiënt mogelijk met de stelling te werken. Wat dacht je van extra draagarmen om de draagarmstelling op maat te maken, dakdragers om je materiaal buiten droog te houden, afrolbeveiliging, persroosters en etikethouders voor meer overzicht.

Bekijk ons volledige aanbod
KLANTEN DIE JE VOOR GINGEN

Inspiratie voor jouw draagarmstelling in Almere

Overige magazijnstellingen

Naast draagarmstellingen leveren we in Delfzijl ook allerlei andere magazijnstellingen om jouw ruimte optimaal in te richten. Ieder product vraagt immers om een eigen efficiënte manier van opslaan. Bekijk dus ook ons overige aanbod:

Over Magazijnstellingen.nl

Bij magazijnstellingen.nl vind je alles om jouw magazijn efficiënt en veilig in te richten. Wij zijn dan ook dé partner op het gebied van draagarmstellingen in Delfzijl en omgeving. Je mag altijd een beroep doen op onze productkennis en jarenlange ervaring om de best passende stelling uit ons ruime aanbod te kiezen. Vervolgens leveren we deze, altijd bijzonder voordelige, draagarmstelling snel bij jou in Delfzijl.

Lees meer over ons

Wil je je laten adviseren of heb je een specifieke vraag over onze draagarmstellingen in Delfzijl?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide productkennis helpen we je altijd zonder moeite naar een optimale inrichting!

Contact opnemen