Draagarmstelling Den Haag

Jouw magazijn in Den Haag inrichten met draagarmstellingen? Bekijk nu ons ruime aanbod nieuwe én gebruikte draagarmstellingen en laat deze door ons bij jou op locatie bezorgen. Deze stelling is ideaal voor lange materialen, zoals balken, buizen en platen, en kun je niet alleen binnen, maar ook buiten neerzetten. Meer weten? Lees verder, bekijk ons aanbod of neem direct contact op om jouw persoonlijke situatie te bespreken.

Bekijk onze draagarmstellingen Contact

Over onze draagarmstellingen

Een draagarmstelling bestaat uit een, over het algemeen verzinkt, frame. Dankzij de draagarmen die je hier haaks op monteert, ontstaat ruimte voor lange materialen die je hier makkelijk oplegt en weer afhaalt. Dit maakt ze ideaal voor bijvoorbeeld hout- en bouwmaterialen. We leveren in Den Haag draagarmstellingen van allerlei verschillende formaten, nieuw en gebruikt, waardoor je altijd een stelling op maat vindt!

Bekijk onze draagarmstellingen

Verschillende draagarmstellingen

Natuurlijk vind je in onze webshop verschillende maten draagarmstellingen. Zo kan de hoogte variëren tussen zo’n 200 cm en meer dan 400 cm hoog! Hiermee benut je je ruimte dus altijd optimaal. Ook als je stellingen tegen een wand of juist in een open ruimte wilt plaatsen, vind je in onze webshop een passende stelling. We bieden hiervoor enkelzijdige en dubbelzijdige draagarmstellingen aan.

Nieuwe én gebruikte draagarmstellingen

Omdat draagarmstellingen van sterk materiaal gemaakt worden, blijven ze jarenlang in goede staat. Gebruik je je draagarmstelling niet meer? Dan is het zeker de moeite waard deze aan een nieuwe eigenaar door te geven. Daarom kopen wij ook gebruikte draagarmstellingen in en bieden we die vervolgens weer in onze webshop aan. Ook voor gebruikte draagarmstellingen in Den Haag ben je dus bij ons aan het juiste adres.

Maak jouw draagarmstelling compleet

De draagarmstelling maakt het opslaan van lange materialen in jouw ruimte in Den Haag mogelijk. Maar soms zijn accessoires ideaal om het werken met de stelling nóg efficiënter en veiliger te maken. Denk bijvoorbeeld aan afrolbeveiliging, wanneer je met ronde balken en buizen werkt, of aan dakdragers, waarmee je eenvoudig een dakje monteert om je materiaal droog te houden!

Bekijk ons volledige aanbod
KLANTEN DIE JE VOOR GINGEN

Inspiratie voor jouw draagarmstelling in Almere

Overige magazijnstellingen

Naast draagarmstellingen leveren we in Den Haag ook allerlei andere magazijnstellingen om jouw ruimte optimaal in te richten. Ieder product vraagt immers om een eigen efficiënte manier van opslaan. Bekijk dus ook ons overige aanbod:

Over Magazijnstellingen.nl

Bij magazijnstellingen.nl vind je alles om jouw magazijn efficiënt en veilig in te richten. Wij zijn dan ook dé partner op het gebied van draagarmstellingen in Den Haag en omgeving. Je mag altijd een beroep doen op onze productkennis en jarenlange ervaring om de best passende stelling uit ons ruime aanbod te kiezen. Vervolgens leveren we deze, altijd bijzonder voordelige, draagarmstelling snel bij jou in Den Haag.

Lees meer over ons

Wil je je laten adviseren of heb je een specifieke vraag over onze draagarmstellingen in Den Haag

Wil je je laten adviseren of heb je een specifieke vraag over onze draagarmstellingen in Den Haag? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide productkennis helpen we je altijd zonder moeite naar een optimale inrichting!
!

Contact opnemen