Draagarmstelling voor De Splinter

De Splinter in Roodeschool is dé specialist op het gebied van onder andere blokhutten en tuinmeubelen. Je kunt je vast voorstellen dat deze leverancier grote partijen hout op voorraad heeft om mee te werken. Hoe kun je lange planken, platen en ander constructiehout het efficiëntst opslaan? Met een draagarmstelling van Magazijnstellingen.nl natuurlijk!

Waarom een draagarmstelling?

Draagarmstelling zijn uitermate geschikte om lange materialen in op te slaan. Omdat het materiaal vrij blijft is deze open stelling voor dit materiaal gebruiksvriendelijker dan bijvoorbeeld een palletstelling. Zo sla je planken en balken efficiënt op én kun je ze gemakkelijk weer gebruiken.

Vervolgens kun je kiezen tussen verschillende draagarmstellingen. Zo kies je voor lichte of zware uitvoeringen, afhankelijk van het gewicht van je materiaal. Daarnaast bieden we enkelzijdige en dubbelzijdige draagarmstellingen aan. Welke van deze twee je kiest is afhankelijk van hoeveel materiaal je kwijt moet en hoe je ruimte eruit ziet.

Bekijk al onze draagarmstellingen

Enkelzijdige draagarmstelling

De Splinter koos voor een enkelzijdige draagarmstelling. Deze stelling kun je eenvoudig tegen een muur plaatsen en is aan één kant toegankelijk. Ideaal om tegen de gevel van de werkplaats te plaatsen en hierdoor ruimte ín het pand te besparen. Om het hout droog te houden is deze enkelzijdige draagarmstelling voorzien van dakdragers. Met balkhout en dakpanplaten bouwde De Splinter eenvoudig een mooi dakje boven de draagarmen.

Over deze draagarmstelling

De eigenschappen van de enkelzijdige draagarmstelling met dakdragers die we voor De Splinter gebruiken zijn:

  • 418 cm hoog
  • 120 cm lange draagarmen
  • 750 kg draagvermogen per arm
  • 2250 kg draagvermogen per kolom

Jouw materiaal efficiënt opslaan

Wil jij ook je materiaal efficiënt en gebruiksvriendelijk opslaan? Dat kan met onze magazijnstellingen. Naast draagarmstellingen bieden wij ook grootvak-, legbord-, banden- en palletstellingen aan. Zo vind je altijd de beste magazijninrichting voor het materiaal dat jij wilt opbergen. Daarnaast vind je in onze webshop ook allerlei kasten en accessoires om je inrichting compleet te maken. Aan de slag? Lees onze blog over hoe je in 4 stappen je magazijn inricht óf neem contact met ons op om je te laten adviseren.

Neem contact op