Draagarmstelling Groningen

Op zoek naar een draagarmstelling in Groningen en omgeving? Bij magazijnstellingen.nl bestel je je stelling eenvoudig online en laat je hem gewoon door ons op locatie bezorgen! Zo kun je binnen de kortste keren jouw lange materialen efficiënt én veilig opslaan. Bekijk ons aanbod nieuwe en gebruikte draagarmstellingen, lees meer over de mogelijkheden óf neem contact op voor persoonlijk advies.

Bekijk onze draagarmstellingen Contact

Over onze draagarmstellingen

Draagarmstellingen zijn speciaal gemaakt om lange materialen op te slaan. Je legt het materiaal óp de armen. Doordat de rest van de stelling open is, maakt het niet uit hoe lang het materiaal is, alles past erop. Denk dus aan de langste buizen, planken, balken en plaatmateriaal! De meeste stellingen zijn verzinkt, waardoor ze ook geschikt zijn voor buiten. We leveren alle draagarmstellingen in Groningen, dus je kunt kiezen uit allerlei formaten en uitvoeringen.

Bekijk onze draagarmstellingen

Verschillende draagarmstellingen

In onze webshop vind je draagarmstellingen in allerlei verschillende soorten en maten. Zo kun je kiezen uit enkelzijdige draagarmstellingen, ideaal voor tegen een wand én dubbelzijdige draagarmstellingen, die je aan beide kanten kunt gebruiken. Daarnaast bieden we verschillende afmetingen aan. Denk aan draagarmstellingen van 200 tot wel meer dan 400 cm hoog.

Nieuwe én gebruikte draagarmstellingen

Draagarmstellingen zijn sterk en gaan jarenlang mee. Daarom staan wij ook open voor de inkoop van gebruikte draagarmstellingen, zodat we daar weer iemand anders blij mee kunnen maken. Dat is wel zo duurzaam én gunstig voor de portemonnee. Ga jij een draagarmstelling voor jouw ruimte in Groningen bestellen? Kijk dan dus altijd eerst even of we een geschikte gebruikte stelling aanbieden.

Maak jouw draagarmstelling compleet

Een draagarmstelling bestaat uit een basis van horizontale en verticale stalen balken, in combinatie met meerdere draagarmen. Hier leg je eenvoudig lange materialen op. Maar we bieden meer aan om zo efficiënt mogelijk met de stelling te werken. Wat dacht je van extra draagarmen om de draagarmstelling op maat te maken, dakdragers om je materiaal buiten droog te houden, afrolbeveiliging, persroosters en etikethouders voor meer overzicht.

Bekijk ons volledige aanbod
KLANTEN DIE JE VOOR GINGEN

Inspiratie voor jouw draagarmstelling in Almere

Overige magazijnstellingen

Heb je geen draagarmstelling in Groningen nodig, maar een andere magazijnstelling? Of wil je je ruimte verder inrichten met andere stellingen? Geen probleem! In onze webshop vind je voor al jouw materiaal een geschikt magazijnstelling:

Over Magazijnstellingen.nl

Wil jij je magazijn zo efficiënt en veilig mogelijk inrichten? Dan ben je bij magazijnstellingen.nl aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe je in jouw ruimte in Groningen een draagarmstelling het beste inzet, zodat je de ruimte optimaal benut en veilig kunt werken. Maar onze expertise is niet het enige waar je van profiteert als onze klant. Wij staan ook bekend om:

Lees meer over ons

Wil je je laten adviseren of heb je een specifieke vraag over onze draagarmstellingen in Groningen?

Voor vragen en advies kun je dus altijd vrijblijvend bij ons terecht. Misschien twijfel je of een draagarmstelling wel ideaal voor jouw ruimte in Groningen is, of heb je specifieke vragen over onze draagarmstellingen zelf. Geen probleem! Neem contact op, dan staan we je met plezier te woord.

Contact opnemen