Draagarmstelling Leeuwarden

Een draagarmstelling in Leeuwarden laten bezorgen? Bekijk ons ruime aanbod nieuwe en gebruikte draagarmstellingen en maak deze compleet met bijbehorende accessoires. Ideaal voor lang materiaal, zoals balken, buizen en platen. Met onze draagarmstellingen richt je eenvoudig jouw opslag of magazijn optimaal in om veilig en efficiënt te werken. Lees meer over de mogelijkheden of neem direct contact op voor persoonlijk advies.

Bekijk onze draagarmstellingen Contact

Over onze draagarmstellingen

Draagarmstellingen zijn speciaal gemaakt om lange materialen op te slaan. Je legt het materiaal óp de armen. Doordat de rest van de stelling open is, maakt het niet uit hoe lang het materiaal is, alles past erop. Denk dus aan de langste buizen, planken, balken en plaatmateriaal! De meeste stellingen zijn verzinkt, waardoor ze ook geschikt zijn voor buiten. We leveren alle draagarmstellingen in Leeuwarden, dus je kunt kiezen uit allerlei formaten en uitvoeringen.

Bekijk onze draagarmstellingen

Verschillende draagarmstellingen

In onze webshop vind je draagarmstellingen in allerlei verschillende soorten en maten. Zo kun je kiezen uit enkelzijdige draagarmstellingen, ideaal voor tegen een wand én dubbelzijdige draagarmstellingen, die je aan beide kanten kunt gebruiken. Daarnaast bieden we verschillende afmetingen aan. Denk aan draagarmstellingen van 200 tot wel meer dan 400 cm hoog.

Nieuwe én gebruikte draagarmstellingen

Draagarmstellingen zijn sterk en gaan jarenlang mee. Daarom staan wij ook open voor de inkoop van gebruikte draagarmstellingen, zodat we daar weer iemand anders blij mee kunnen maken. Dat is wel zo duurzaam én gunstig voor de portemonnee. Ga jij een draagarmstelling voor jouw ruimte in Leeuwarden bestellen? Kijk dan dus altijd eerst even of we een geschikte gebruikte stelling aanbieden.

Maak jouw draagarmstelling compleet

De draagarmstelling maakt het opslaan van lange materialen in jouw ruimte in Leeuwarden mogelijk. Maar soms zijn accessoires ideaal om het werken met de stelling nóg efficiënter en veiliger te maken. Denk bijvoorbeeld aan afrolbeveiliging, wanneer je met ronde balken en buizen werkt, of aan dakdragers, waarmee je eenvoudig een dakje monteert om je materiaal droog te houden!

Bekijk ons volledige aanbod
KLANTEN DIE JE VOOR GINGEN

Inspiratie voor jouw draagarmstelling in Almere

Overige magazijnstellingen

Naast draagarmstellingen leveren we in Leeuwarden ook allerlei andere magazijnstellingen om jouw ruimte optimaal in te richten. Ieder product vraagt immers om een eigen efficiënte manier van opslaan. Bekijk dus ook ons overige aanbod:

Over Magazijnstellingen.nl

Bij magazijnstellingen.nl regel je alles op het gebied van magazijninrichting. Rust jouw ruimte in Leeuwarden uit met onze draagarmstellingen om zo efficiënt mogelijk te werken. Door alle ervaring en productkennis die we de afgelopen jaren verzamelden, weten we precies hoe we processen in jouw ruimte optimaliseren. Neem dus gerust contact op om je te laten adviseren.

Lees meer over ons

Wil je je laten adviseren of heb je een specifieke vraag over onze draagarmstellingen in Leeuwarden?

Meer weten over de mogelijkheden van draagarmstellingen in Leeuwarden en omgeving? Neem gerust contact met ons op. We staan je met plezier te woord!

Contact opnemen