Draagarmstelling Nijmegen

Op zoek naar een draagarmstelling in Nijmegen en omgeving? Bij magazijnstellingen.nl bestel je je stelling eenvoudig online en laat je hem gewoon door ons op locatie bezorgen! Zo kun je binnen de kortste keren jouw lange materialen efficiënt én veilig opslaan. Bekijk ons aanbod nieuwe en gebruikte draagarmstellingen, lees meer over de mogelijkheden óf neem contact op voor persoonlijk advies.

Bekijk onze draagarmstellingen Contact

Over onze draagarmstellingen

Bestel een draagarmstelling voor jouw ruimte in Nijmegen om al je lange materiaal in op te slaan. Denk bijvoorbeeld aan lang bouwmateriaal, zoals latten, balken en platen, maar ook aan bijvoorbeeld metalen buizen en frames. Onze draagarmstellingen zijn over het algemeen verzinkt, waardoor je deze ook buiten kunt gebruiken. We leveren draagarmstellingen in Nijmegen van verschillende formaten en uitvoeringen, nieuw en gebruikt.

Bekijk onze draagarmstellingen

Verschillende draagarmstellingen

Natuurlijk vind je in onze webshop verschillende maten draagarmstellingen. Zo kan de hoogte variëren tussen zo’n 200 cm en meer dan 400 cm hoog! Hiermee benut je je ruimte dus altijd optimaal. Ook als je stellingen tegen een wand of juist in een open ruimte wilt plaatsen, vind je in onze webshop een passende stelling. We bieden hiervoor enkelzijdige en dubbelzijdige draagarmstellingen aan.

Nieuwe én gebruikte draagarmstellingen

Omdat draagarmstellingen van sterk materiaal gemaakt worden, blijven ze jarenlang in goede staat. Gebruik je je draagarmstelling niet meer? Dan is het zeker de moeite waard deze aan een nieuwe eigenaar door te geven. Daarom kopen wij ook gebruikte draagarmstellingen in en bieden we die vervolgens weer in onze webshop aan. Ook voor gebruikte draagarmstellingen in Nijmegen ben je dus bij ons aan het juiste adres.

Maak jouw draagarmstelling compleet

Een draagarmstelling bestaat uit een basis van horizontale en verticale stalen balken, in combinatie met meerdere draagarmen. Hier leg je eenvoudig lange materialen op. Maar we bieden meer aan om zo efficiënt mogelijk met de stelling te werken. Wat dacht je van extra draagarmen om de draagarmstelling op maat te maken, dakdragers om je materiaal buiten droog te houden, afrolbeveiliging, persroosters en etikethouders voor meer overzicht.

Bekijk ons volledige aanbod
KLANTEN DIE JE VOOR GINGEN

Inspiratie voor jouw draagarmstelling in Almere

Overige magazijnstellingen

Naast draagarmstellingen leveren we in Nijmegen ook allerlei andere magazijnstellingen. Alles om jouw ruimte zo efficiënt en veilig mogelijk in te richten! Bekijk dus ook onze:

Over Magazijnstellingen.nl

Bij magazijnstellingen.nl vind je alles om jouw magazijn efficiënt en veilig in te richten. Wij zijn dan ook dé partner op het gebied van draagarmstellingen in Nijmegen en omgeving. Je mag altijd een beroep doen op onze productkennis en jarenlange ervaring om de best passende stelling uit ons ruime aanbod te kiezen. Vervolgens leveren we deze, altijd bijzonder voordelige, draagarmstelling snel bij jou in Nijmegen.

Lees meer over ons

Wil je je laten adviseren of heb je een specifieke vraag over onze draagarmstellingen in Nijmegen?

Wil je je laten adviseren of heb je een specifieke vraag over onze draagarmstellingen in Nijmegen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide productkennis helpen we je altijd zonder moeite naar een optimale inrichting!

Contact opnemen