Weer een prachtproject afgerond. Deze keer geen magazijn inrichting maar het bouwen van een op zichzelf staand magazijn! Voor handelsonderneming Minco in Buitenpost mochten wij verzinkte draagarmstelling dubbelzijdig leveren inclusief dak dragers. Wat houdt dat nu in? Het resultaat is een overdekte ‘kapschuur’ met als basis een dubbelzijdige draagarmstelling. Deze opbouw is sterk, uitbreidbaar, zeer praktisch en voordelig. Er hoeft niet eerst een schuur gebouwd te worden, ook kan deze opstelling altijd uitgebreid worden mocht de huidige opslag onvoldoende ruimte bieden.

Wat gebruiken we voor deze dubbelzijdige draagarmstelling schuur?

We hebben 24 meter dubbelzijdige draagarmstelling gebruikt. Deze hebben een hoogte  maar liefst 450 cm en armen van 120 cm lengte. Het draagvermogen is 750 kg per arm en 2250 kg draagvermogen per kolom. Draagarmstellingen zijn zeer geschikt voor zware grote onderdelen die met een vorkheftruck gepakt kunnen worden. denk aan houten balken, metalen profielen, plaatmateriaal, eigenlijk alles dat niet op een ondergrond hoeft te liggen maar voldoende heeft aan een aantal draagpunten. Draagarmstellingen kunnen we in alle soorten en maten leveren, voor ieder product is er wel een oplossing die we kunnen bieden. Door het enorme assortiment magazijnstellingen en accessoires leveren wij van Magazijnstellingen.nl in iedere branche en voor iedere prijsklasse. Dit soort oplossingen zoals op de foto’s te zien zijn prachtprojecten! Het is mooi om te zien hoe klant zelf op een zeer nette manier het dak en de wanden voorzien heeft van damwand platen. Er is zelfs electra zodat de voorraad goed verlicht is ‘s avonds.

Ook een magazijnstellingen project in gedachte en professionele begeleiding nodig?

Heeft u ook producten op te slaan en zoekt u een goede oplossing daarvoor? Een oplossing die efficient, duurzaam en betaalbaar is? Neem contact op met onze specialisten, zij weten door ervaring en productkennis de beste oplossing te bedenken. Informeer direct naar de voordeelpartijen die we regelmatig binnenkrijgen, zo wordt je project nog voordeliger. Wilt u draagarmstellingen kopen? Bekijk onze voorraad of neem contact met ons op, we horen graag van u.

magazijnstellingen-014-draagarmstelling-3

magazijnstellingen-014-draagarmstelling-5

magazijnstellingen-014-draagarmstelling-6

magazijnstellingen-014-draagarmstelling-7

magazijnstellingen-014-draagarmstelling-9

 

magazijnstellingen-014-draagarmstelling-11

magazijnstellingen-014-draagarmstelling-12

magazijnstellingen-014-draagarmstelling-13