Weer een pracht project afgerond! Deze keer geen magazijninrichting, maar het bouwen van een opzichzelfstaand magazijn voor Minco Bouwmaterialen in Buitenpost.

Dubbelzijdige, verzinkte draagarmstellingen

Voor handelsonderneming Minco mochten we dubbelzijdige, verzinkte draagarmstelling leveren inclusief dakdragers. Wat houdt dat in? Het resultaat is een overdekte ‘kapschuur’ met als basis een dubbelzijdige draagarmstelling.

Deze opbouw is sterk, uitbreidbaar, zeer praktisch en voordelig. Er hoeft geen schuur gebouwd te worden. Daarnaast kan deze opstelling altijd uitgebreid worden mocht de huidige opslag onvoldoende ruimte bieden.

Welk materiaal gebruikten we?

Voor dit project gebruikten we een 24 meter dubbelzijdige draagarmstelling. De afmetingen hiervan zijn:

  • 450 cm hoog
  • 120 cm lang
  • Draagvermogen: 750 kg per arm en 2250 kg per kolom

Draagarmstellingen zijn zeer geschikt voor zware grote onderdelen die met een vorkheftruck gepakt worden. Denk bijvoorbeeld aan houten balken, metalen profielen en plaatmateriaal. Eigenlijk alles dat niet op een ondergrond hoeft te liggen, maar voldoende heeft aan een aantal draagpunten.

Draagarmstellingen van Magazijnstellingen.nl

We leveren draagarmstellingen in alle soorten en maten. Voor ieder product kunnen we wel een oplossing bieden. Door het ruime assortiment draagarmstellingen en accessoires leveren wij in iedere branche en voor iedere prijsklasse.

Bekijk onze draagarmstellingen

Aan de slag!

Oplossingen zoals je op de foto’s ziet zijn prachtprojecten! Het is mooi om te zien hoe de klant zelf op een zeer nette manier het dak en de wanden voorzien heeft van damwand platen. Er is zelfs electra, zodat de voorraad goed verlicht is ‘s avonds.

Heb jij ook producten op te slaan en zoek je een goede oplossing daarvoor? Een oplossing die efficiënt, duurzaam en betaalbaar is? Neem contact met ons op Dankzij onze ervaring en productkennis weten we voor jou beste oplossing te bedenken. Informeer direct naar de voordeelpartijen die we regelmatig binnen krijgen, zo wordt je project nog voordeliger.

Neem contact op