Kortrijk zonwering levert allerlei verschillende formaten zonwering. Je kunt je vast voorstellen dat je een zonwering op maat van bijvoorbeeld een veranda, niet zo heel gemakkelijk verplaatst. Daar is een speciale wagen voor nodig. Daarom leverden wij aan Kortrijk Zonwering een dubbelzijdige draagarmwagen.

Draagarmwagen

Deze dubbelzijdige draagarmwagen is een variabel systeem voor transport en opslag van lange materialen. De draagarmen zijn traploos verstelbaar en de draagarmwagen is compleet verschroefbaar.

Het frame is van stabiel profielstaal, daardoor is het extra stevig en gemakkelijk te versturen. Het wielprofiel, de staanders en de dwarsbalken zijn met krachtige schroefplaten aan elkaar verbonden.

De afmetingen van de draagarmwagen die we voor Kortrijk Zonwering kozen zijn als volgt:

  • draagarmen van stalen buis: 27 mm ø met schroefplaat.
  • 24 draagarmen dubbelzijdig ( 12 stuks per zijde )
  • nuttige lengte 370mm
  • nuttige staander hoogte 1450 mm
  • draagvermogen per etage 120 kg (60 kg per zijde)

Optioneel bij deze draagarmwagen is het bekleden van de draagarmen met pvc-slag, afrolbeveiliging en duwbeugel.

Welke wagen gebruik jij?

Om efficiënt en prettig te kunnen werken heb je kwalitatieve magazijnwagens nodig. Welke magazijnwagen, of magazijnwagens, het beste bij jou passen is afhankelijk van de producten die jij hiermee wilt vervoeren. Bekijk ons assortiment aan magazijnwagens of neem contact op om te bespreken welke magazijnwagen jou je werk makkelijker zou maken.

Laat je adviseren