Voor deze klant hebben we een prachtige magazijninrichting mogen verzorgen met behulp van 6 rijen gebruikte palletstellingen. Door een combinatie van enkele en dubbele stellingen wordt er nu perfect gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte, en kunnen tot wel 920 europallets netjes worden opgeborgen. De pallets kunnen maar liefst 6 meter de hoogte in dankzij de nieuw geplaatste palletstellingen. En door te werken met aanrijbeveilingen hebben we deze palletstellingen ook nog eens gebouwd op de toekomst!

Over deze palletstellingen

Om dit magazijn zo slim mogelijk in te richten tegen een goede prijs, hebben we gebruik gemaakt van gebruikte Jungheinrich Esmena palletstellingen. Deze tweedehands palletstellingen zijn altijd zorgvuldig gecontroleerd en worden geleverd in uitstekende staat. Je bespaart niet alleen op de kosten, door stellingen her te gebruiken denk je ook nog eens aan het milieu!

De palletstellingen die we voor dit magazijn leverden hebben de volgende kenmerken:

  • Staanders 600 x 110 cm (blauw)
  • Liggers 270 – 360 cm (geel)
  • 3 liggerparen per sectie
  • Plaats voor 920 120×80 cm pallets (europallets)
  • Draagvermogen 750 kg per pallet
  • Alle staanders voorzien van aanrijbeveiliging

De opstelling in dit magazijn is als volgt:

  • 1 enkele rij met 5 secties van 360 cm
  • 1 enkele rij met 6 sectie van 270 cm
  • 4 dubbele rijen met van 6 secties van 360 cm

Waarom kiezen voor palletstellingen?

Palletstellingen zijn ideaal bij het inrichten van grotere magazijnen, waar dag in, dag uit met pallets gewerkt wordt. De diepte van de palletstelling kan afgestemd worden op de diepte van de meest gebruikte pallets in het magazijn: of dat nu europallets, blokpallets of pallets van compleet andere afmetingen zijn. En moeten de palletstellingen ook plaats bieden aan anders verpakte voorraad? Dan kan de plaatsing van roosters uitkomst bieden

Bekijk onze palletstellingen

Palletstellingen gebruikt

En wil je extra geld besparen? Dan kan het interessant om eens een kijkje te nemen bij onze palletstellingen die gebruikt zijn ingekocht. Een voordelig alternatief voor nieuwe stellingen: de kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 50% van de nieuwprijs! En de kwaliteit is net zo goed als die van hagelnieuwe palletstellingen.

Aan dit project kun je zien hoe goed palletstellingen in gebruikte staat je nog van dienst kunnen zijn: voor dit hele project hebben we namelijk gebruik gemaakt van tweedehands palletstellingen van het merk Jungheinrich Esmena. Had jij het verschil gespot met nieuwe stellingen? Wij ook niet!

Bekijk gebruikte palletstellingen

Je magazijn slim inrichten

Ben je helemaal enthousiast geworden van dit project? Ook voor jouw magazijn kunnen we een efficiënte inrichting verzorgen. Met nieuwe of gebruikte materialen! Bekijk de mogelijkheden in onze webshop of neem contact op met onze specialisten. Naast palletstellingen hebben we verschillende vormen van magazijninrichting. Denk bijvoorbeeld ook eens aan:

Meer hulp bij de inrichting van je magazijn

Meer ideeën opdoen voor je begint met de inrichting van je magazijn? Lees dan ook eens onze blog ‘In 4 stappen je magazijn inrichten’. Hierin vind je handige tips, en aandachtspunten waar je zelf misschien nog niet aan gedacht had! En wil je meer gouden tips, neem dan gewoon eens contact op met één van onze specialisten. Samen kunnen we een plan maken waarmee je het meeste uit jouw opslagruimte haalt!

Neem contact met ons op