Voor het magazijn van Powersound Groningen, verhuurbedrijf in alles op het gebied van beeld, licht en geluid, leverden een praktische inrichting. Hierbij kozen we voor een Reja grootvakstelling.

Hoe bepalen we de inrichting van een magazijn?

Als je werkzaam bent in de magazijninrichting is ieder project weer anders. Op basis van onder andere deze factoren maken wij een plan om een passende inrichting voor het magazijn te maken:

  • Wat voor producten worden in het magazijn  opgeslagen
  • Worden producten met de hand gepakt, met een steekwagen of op een andere manier
  • Hoe groot is het magazijn en hoe is de ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten

Een mooi voorbeeld zijn de magazijnstellingen die we geplaatst hebben bij Powersound in Groningen. 

Grootvakstelling voor Powersound

Powersound is een verhuurbedrijf voor alles op het gebied van beeld, licht en geluid. Dan heb je het over een heel breed scala aan producten. Van enorme geluidsboxen, tv’s, ledschermen en lampen tot kleine onderdelen zoals snoeren, dvd spelers, en computers. 

Veel producten worden handmatig uit het magazijn gehaald. Daarom is gekozen voor grootvakstellingen in het magazijn, met veel ruimte onder de stellingen. Op deze manier kunnen grotere onderdelen laag staan waardoor ze makkelijk te pakken zijn. Helemaal ideaal dat onder veel kisten gewoon wielen zitten zodat je ze snel het magazijn in en uit kunt rollen!

Wanneer je handmatig spullen uit het magazijn pakt is het verstandig niet te ver in de hoogte te werken. Je kan de producten, wanneer ze te hoog staan, moeilijk pakken en je verliest overzicht op je assortiment. 

De Grootvakstellingen die we geplaatst hebben hebben een de volgende afmetingen: 

  • 200 cm hoog
  • 60 cm diep
  • vaklengte 225 cm.

Hierdoor is een overzichtelijk magazijn gecreëerd waarin je snel en eenvoudig de spullen kunt pakken die je nodig hebt.

Reja grootvakstelling magazijnstellingen.nl opslag Powersound Groningen

Reja Grootvakstellingen

Reja grootvakstellingen herken je aan de kenmerkende kleuren blauw en oranje en de professionele uitstraling. Het zijn dan ook sterke magazijnstellingen die voor allerlei soorten opslag gebruikt worden. 

Je vindt in ons assortiment Reja grootvakstellingen in veel verschillende maten. Je kan een basisset kopen en zoveel aanbouwsets om je magazijn in te richten. Ook verkopen we losse onderdelen en hebben we geregeld grote voorraad partijen grootvakstellingen met extra korting. 

Onze Reja Grootvakstellingen

Advies van magazijnstellingen.nl

Ben je op zoek naar een oplossing voor jouw magazijn of heb je een andere vraag? Neem contact op met één van onze specialisten. Zij kunnen je helpen om je magazijn efficiënt en gebruiksvriendelijk in te richten.