Voor een inrichting op maat maken we vaak gebruik van meerdere soorten magazijnstellingen in een gecombineerde opstelling. Zo ook bij deze klant, die onze hulp vroeg bij het inrichten van hun magazijn! Voor hun maatoplossing maakten we gebruik van een combinatie van palletstellingen en draagarmstellingen. De palletstellingen hebben we voorzien van handige draadroosters, die doorvallen voorkomen. Enkele van de draagarmstellingen zijn uitgerust met persroosters, waardoor ook kleinere voorraad op de stellingen geplaatst kan worden. Al met al een mooi maatproject, waar we trots op zijn!

Over dit project

Voor dit project combineerden we palletstellingen met een aantal draagarmstellingen, precies naar wens van onze klant. Met een geweldige maatwerk inrichting van het magazijn als resultaat! Zowel europallets als andere, langere materialen hebben nu een aangewezen plek binnen deze opslag.

Palletstellingen

De palletstellingen die we voor deze klus gebruikt hebben zijn van het topmerk Jungheinrich Esmena. De nieuwe staanders zijn uitgerust met nette gebruikte liggers, die precies pasten binnen de nieuwe opstelling. Een unieke combinatie van nieuw en tweedehands materiaal, die fantastisch werkt!

De palletstellingen die we voor dit magazijn leverden hebben de volgende kenmerken:

 • Staanders 450 x 110 cm (grijs)
 • Liggers 185, 270 en 360 cm (geel)
 • 3 liggerparen per sectie
 • Voorzien van draadroosters
 • Plaats voor 348 120×80 cm pallets (europallets)
 • Draagvermogen 750 kg per pallet

De opstelling in dit magazijn is als volgt:

 • 2 dubbele rijen met 4 secties van 360 cm
 • 1 enkele rij met 2 secties van 360 cm
 • 3 enkele rijen met 1 sectie van 270 cm en 1 sectie van 185 cm

Dit in jouw magazijn?

Ontdek ons assortiment palletstellingen in onze webshop. Zowel nieuwe als tweedehands palletstellingen vind je terug in ons aanbod!

Palletstellingen nieuw Palletstellingen gebruikt

Draagarmstellingen

Naast de palletstellingen gaf onze klant aan ook behoefte te hebben aan een draagarmstellingen die gedeeltelijk voorzien zijn van persroosters. Ook dit hebben we natuurlijk voor ze gerealiseerd! Het is een enkelzijdige draagarmstelling geworden, met drie legarmen per kolom. Ideaal om langere materialen in op te bergen!

De draagarmstellingen in dit magazijn hebben de volgende kenmerken:

 • Hoogte van 418 cm
 • 3 armen per kolom
 • Belasting per arm: 750 kg
 • Belasting per kolom: 2400 kg
 • Deels voorzien van persroosters

Dit in jouw magazijn?

Als draagarmstellingen helemaal zijn wat je zoekt, kun je in onze webshop je geluk niet op. Ontdek de verschillende mogelijkheden en bestel eenvoudig online!

Bekijk onze draagarmstellingen

Je eigen magazijn inrichten?

Ben je door dit project ook mogelijkheden gaan zien voor je eigen magazijn of opslag? Dan helpen wij je graag deze mogelijkheden te verkennen. Met ons grote assortiment magazijnstellingen vinden we altijd precies de oplossing op maat! Wat je ook wilt opbergen, bij ons bestel je passend stellingmateriaal tegen de beste prijs. En praktische bijbehorende accessoires! Naast palletstellingen en draagarmstellingen bestel je bij ons bijvoorbeeld ook:

Hulp en advies

Lees onze blog ‘In 4 stappen je magazijn inrichten’ en ontdek een handig stappenplan, waarmee je ieder magazijn zo slim mogelijk inricht. En wil je liever persoonlijk advies? Vraag onze specialisten in magazijninrichting dan gerust om hulp. We denken graag met je mee over de ideale inrichting van jouw magazijn!

Neem contact op