Kimer palletstelling voor in een diepvries

Als expert op het gebied van magazijnstellingen richt je soms de gekste magazijnen in. Zo richtten we al eens een schip in en een opslagcontainer. Deze hoort zeker in dat rijtje thuis. Lees hier hoe we een Kimer palletstelling leverden voor in een diepvries!

Palletstellingen

Een palletstelling is uiterst geschikt om zware materialen te stallen in een opslag waarvan je de hoogte ook optimaal wilt benutten. De staanders en leggers plaats je precies zoals je wilt hebben. Zo ontstaat de perfecte magazijnstelling op maat. Vervolgens kun je met een heftruck overal bij.

Voor deze diepvries leverden we een Kimer Palletstelling met de volgende afmetingen:

  • staanders van 400 cm hoog en 110 cm diep
  • ligger van 270 cm lang
Bekijk al onze palletstellingen

Aanrijbeveiliging

Waar met heftrucks gewerkt wordt kan nog wel eens met een flink gewicht tegen de stelling aangereden worden. Om dit te voorkomen plaatsten we opvallende hoek aanrijbeveiliging op de palletstelling.

Aanrijbeveiliging heb je in allerlei soorten en maten. Denk naast hoek aanrijbeveiliging bijvoorbeeld aan stijl beschermers, maar ook aan bescherming voor de volledige onderkant van een staander. Nieuwsgierig?

Bekijk al onze aanrijbeveiliging

Neem contact op

Ben jij ook op zoek naar een efficiënte magazijninrichting? Zoals je ziet maakt het ons niet uit waar, wij leveren de stellingen waarmee je je ruimte optimaal benut. Neem gerust contact op met ons om al je vragen te stellen of om je te laten adviseren over jouw ruimte. We staan je graag te woord.

Neem contact op