Hoe maak je zo efficiënt mogelijk gebruik van een kleiner magazijn dat niet erg hoog is, maar wel behoorlijk diep? Met legbordstellingen! Met behulp van metalen legbordstellingen creëerden we voor deze klant een opstelling van meerdere rijen. Totale lengte? Ruim 14 meter! Ondanks de beperkte hoogte van hun magazijn hebben ze nu voldoende legruimte op verschillende niveaus. Een mooi maatwerk project, waarbij zowel de klant als wij zelf erg blij zijn met het resultaat!

Over deze legbordstellingen

Voor deze klus hebben we gebruik gemaakt van nieuwe S1 legbordstellingen. Standaard zijn deze stellingen 250 cm en 40 cm diep, maar voor deze klant gebruikten we extra diepe stellingen van 50 cm. Voor nog meer opbergruimte! De mooie verchroomde look van de legbordstellingen weerkaatsen het aanwezige licht, wat een mooi ruimtelijk effect oplevert. De legborden plaatsten we op 5 verschillende niveaus: zo ontstaat er legplaats van de bodem tot de nok, en kan iedereen er toch nog goed bij.

De legbordstellingen binnen dit project hebben de volgende kenmerken:

  • Hoogte: 250 cm
  • Diepte: 50 cm
  • Legborden per sectie: 5
  • Draagvermogen per legbord: 205 kg (bij gelijkmatige verdeling)

De opstelling in dit magazijn is als volgt:

  • 6 dubbele rijen met ieders 12 secties van 120 cm

Wanneer werk je met legbordstellingen?

Zijn legbordstellingen ook iets voor jou magazijn? Dat ligt aan het type materialen dat je er over het algemeen in kwijt wilt. Legbordstellingen zijn ideaal voor de kleine goederen: door de dichte borden kan er niets tussen de stellingen door vallen, en behoud je toch eenvoudig het overzicht in je opslag. Je hoeft je producten of materialen niet meer te stapelen: de verschillende borden vergroten het legoppervlak aanzienlijk.

Nieuwe en gebruikte legbordstellingen

Voor dit project hebben we gebruik gemaakt van nieuwe legbordstellingen. Maar wist je dat we ook regelmatig gebruikte legbordstellingen voor je op voorraad hebben? Door de duurzaamheid van legbordstellingen zijn ze na een aantal jaren gebruik prima geschikt voor een tweede of zelfs derde ronde. Wij kijken de stellingen nauwkeurig na en leveren uitsluitend materialen die nog 100% in orde zijn. Zo bespaar je tot wel 50% van de aankoopprijs!

Nieuwe legbordstellingen Gebruikte legbordstellingen

Meer dan legbordstellingen alleen

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van jouw magazijn? Neem dan een voorbeeld aan deze klant en ontdek de mogelijkheden die ons assortiment je biedt! In combinatie met de ervaring van onze experts stel je altijd een magazijninrichting op maat samen en geef je alles zijn eigen plekje. Wat werkt het beste voor jouw materialen? Neem ook eens een kijkje bij ons andere stellingmateriaal en ontdek de voordelen van grootvakstellingen, draagarmstellingen en palletstellingen.

Liever persoonlijk advies?

Neem dan gerust eens contact op met onze experts om je wensen te bespreken. Samen komen we altijd tot een magazijninrichting die helemaal op jouw behoeften is afgestemd!

Neem contact op