Palletstelling voor Duroflame

Voor Duroflame Bedum leverden we nieuwe palletstellingen. Dit bedrijf produceert pelletkachels die branden op houtpellets. Uiteraard liever niet te verwarren met de houten pallets die we voor de opslag en het vervoer van de kachels gebruiken. Die houden we natuurlijk graag heel. De kachels worden per stuk in dozen op pallets opgeslagen. Ideaal om in een palletstelling op te slaan dus!

Waarom palletstellingen?

Palletstellingen hebben verschillende voordelen. Zo kun je op de foto’s zien dat deze magazijnstellingen de ruimte optimaal benutten. Plaats ze tegen een wand of los daarvan en werk zover mogelijk de hoogte in.

Door gebruik te maken van roosters en vlonders zijn de palletstellingen ook geschikt voor pallets met een afwijkend formaat. Zoals je ziet worden de pelletkachels van Duroflame vervoerd op relatief kleine pallets die perfect in deze stelling passen, doordat we gebruik maken van Dejo stelling roosters.

Bekijk ons huidige aanbod roosters

Aanrijbeveiliging

In het magazijn van Duroflame wordt met palletwagens en heftrucks gewerkt. Om te voorkomen dat deze voertuigen tegen de palletstelling botsen en de stelling beschadigen, plaatsten we opvallende hoek aanrijbeveiliging op de palletstellingen.

Aanrijbeveiliging heb je in allerlei soorten en maten. Denk naast hoek aanrijbeveiliging bijvoorbeeld aan stijl beschermers, maar ook aan bescherming voor de volledige onderkant van een staander. Nieuwsgierig?

Bekijk ons huidige aanbod aanrijbeveiliging

Richt jouw magazijn efficiënt in

Wil jij net als Duroflame ook je ruimte optimaal benutten? Dat kan met onze magazijnstellingen. Naast palletstellingen bieden wij ook grootvak-, legbord-, banden- en draagarmstellingen aan. Zo vind je altijd de beste magazijninrichting voor het materiaal dat jij netjes en gebruiksvriendelijk wilt opbergen.

Daarnaast vind je in onze webshop ook allerlei kasten en accessoires om je inrichting compleet te maken. Aan de slag? Lees onze blog over hoe je in 4 stappen je magazijn inricht óf neem contact met ons op om je te laten adviseren.

Neem contact op