Over Van der Veen Magazijnstellingen B.V.

Van der Veen Magazijnstellingen is de locatie voor de volledige inrichting van uw magazijn. Voor elke vorm van opslag vindt u bij ons de juiste magazijninrichting. Of het nu gaat om magazijnstellingen, magazijnstelling accessoires, kantoor- en kantine inrichting of entresol vloeren, bij Van der Veen Magazijnstellingen bent u aan het juiste adres.

Voor elke toepassing

Bij Van der Veen Magazijnstellingen is er altijd een ruim aanbod aan zowel gebruikte als nieuwe magazijnstellingen. Deze zijn zoveel mogelijk uit voorraad leverbaar, waardoor we kunnen werken met vlotte levertijden. Neem hiervoor contact op met een van onze medewerkers, deze staan u graag te woord.

Meer dan alleen magazijnstellingen

Van der Veen Magazijnstellingen is er als compleet leverancier van alles in- en om het magazijn. Met een breed en uiteenlopend assortiment van palletstelling tot kunststof bakken tot elektrische pallet wagens. Hiernaast denken wij graag met onze klanten mee als het gaat om de juiste indeling en inrichting van het magazijn. Ook wisselt ons assortiment snel, kijk hiervoor op onze website. Daarnaast bent u natuurlijk ook altijd welkom in Garmerwolde, Groningen. Om teleurstelling te voorkomen is het raadzaam wel eerst even te contacten.