Om alle dozen met flessen wijn een plaats te geven in grote magazijn van Jos Beeres in Noordbroek, bedachten we een mooie oplossing: palletstellingen. Jos Beeres is een wijnkoperij. Misschien denk je hierbij aan een gezellige wijnkelder, met houten vaten en mooie flessen met kurken, maar als je zo’n grote wijnhandelaar bent als Jos Beeres, dan heb je iets anders nodig. Deze opslag in Noordbroek, van meer dan 1200 vierkante meter, vraagt om een efficiënte magazijninrichting.

Stow NT palletstellingen

Voor de magazijninrichting van Jos Beeres Wijnkoperij kozen we voor Stow NT palletstelling van 300 cm hoog en 110 cm diep. Bovenin gebruikten we liggers van 290 cm in een draagvermogen van 4500 kg en daaronder liggers van 290 cm met 2250 kg draagvermogen, waar marktkraampjes mee worden gecreëerd.

Veiligheid

Alle staanders zijn verankerd aan de vloer. Je kunt je vast voorstellen dat een palletstelling vol flessen wijn best wat gewicht moet verdragen. Om dit veilig op te kunnen slaan is verankeren absoluut noodzakelijk. De buitenste staanders van de palletstellingen zijn daarnaast voorzien van hoek aanrijdbeveiliging.

Grote voorraad wijn bij Jos Beeres in Noordbroek

Op de palletstellingen van het magazijn in Noordbroek ligt een grote voorraad wijn, en deze voorraad is niet alleen bedoeld voor restaurants en andere horeca. Ook jij kunt via de webshop van Jos Beeres wijn kopen. Je hebt enorm veel keus uit een prachtig assortiment wijnen uit alle wijnstreken. Een aanrader zijn de wijnen uit de Top 25 van Jos, met een lijst met zoveel goede en bijzondere wijnen kun je telkens weer wat bijzonders inschenken. De échte wijnliefhebbers kunnen iedere vrijdag en zaterdag terecht voor een proeverij.

Advies over magazijninrichting

Ben je van plan om net als Jos Beeres palletstellingen te kopen? Of zoek je een andere magazijninrichting om makkelijker en efficiënter van jouw magazijn of opslag gebruik te kunnen maken? Laat je door ons adviseren. We bieden veel verschillende palletstellingen, grootvakstellingen, legbordstelling en nog veel meer aan. Neem een kijkje in ons assortiment of neem contact met ons op. We staan je graag te woord over de meest efficiënte magazijninrichting voor jouw opslag of magazijn.