Bonsema Verpakking in Kolham levert verpakkingsmateriaal, zoals kartonnen dozen, pallets en verpakkingsfolie, aan veel grote klanten. Denk bijvoorbeeld aan de KNVB, De Marne Mosterd en de HEMA. Je kunt je vast voorstellen dat ze daarvoor een groot, overzichtelijk en gebruiksvriendelijke opslag voor nodig hebben. Daarom leverden en plaatsten we een Stow NT palletstelling van wel 10 meter hoog.

Waarom een palletstelling?

Een palletstelling is ideaal voor het stallen van pallets. Dat zal vast geen verrassing zijn. Je kunt hier zware pallets met allerlei producten in plaatsen en eenvoudig de hoogte in werken. Hiervoor gebruik je bijvoorbeeld een heftruck of stapelaar. Moet je ook nog wat losse producten kwijt? Dan plaats je eenvoudig een rooster waar je deze producten op kunt stallen.

Bekijk ons huidige aanbod palletstellingen

Over deze palletstelling

Om het magazijn van Bonsema Verpakking in Kolham efficiënt in te richten, leverden we een gebruikte Stow NT palletstelling. Onze gebruikte magazijnstellingen zijn altijd in goede staat. Een duurzaam én voordelig alternatief voor de nieuwe stelling dus. De palletstelling die we voor Bonsema Verpakking kozen heeft de volgende kenmerken:

  • Staanders 1050 x 110 cm (blauw)
  • Liggers 295 cm (oranje)
  • Draagvermogen bij gelijkmatige verdeling 2500 kg

Jouw magazijn optimaal inrichten

Wil jij net als Bonsema Verpakking je ruimte optimaal benutten? Dat kan met onze magazijnstellingen. In onze webshop vind je allerlei verschillende soorten gebruikte én nieuwe stellingen. Naast palletstellingen bieden wij namelijk ook:

Zo vind je altijd de beste magazijninrichting voor het materiaal dat jij netjes en gebruiksvriendelijk wilt opbergen. Daarnaast vind je in onze webshop ook allerlei kasten, bakken, wagens en accessoires om je inrichting compleet te maken.

Aan de slag? Lees onze blog over hoe je in 4 stappen je magazijn inricht, bekijk ons aanbod óf neem direct contact met ons op om je te laten adviseren.

Neem contact op