Palletstelling voor El Vidas

In het magazijn van El Vidas staan kwetsbare waardevolle spullen. Dit moet natuurlijk op een degelijke manier opgeborgen worden, maar het team moet de producten ook eenvoudig weer kunnen pakken. Daarom leverden wij een palletstelling én stapelaar.

Waarom een palletstelling

Om producten op pallets efficiënt te stallen, gebruik je natuurlijk een palletstelling. Met behulp van deze sterke stellingen werk je namelijk eenvoudig in de hoogte en benut je de ruimte van je opslag optimaal. Producten laat je gewoon op de pallet staan, want de complete pallet wordt met bijvoorbeeld een heftruck of stapelaar eenvoudig van en naar hogere verdiepingen vervoerd.

Bekijk ons huidige aanbod palletstellingen

Over deze palletstelling

Voor El Vidas leverden én plaatsten we Nedcon palletstellingen. Deze palletstelling hebben met hun 430 cm lange liggers een draagvermogen van wel 3000 kg.

Pallet stapelaar

Naast de palletstellingen, leverden we ook een pallet stapelaar. Met deze stapelaar kun je eenvoudig pallets verticaal verplaatsen. Het is een ideaal en voordelig alternatief voor een heftruck wanneer de afstanden beloopbaar zijn. Daarnaast heeft een stapelaar minder ruimte nodig dan een heftruck, waardoor je meer ruimte voor stellingen overhoudt. Zo benut je je ruimte optimaal!

Bekijk ons huidige aanbod stapelaars

Aanrijbeveiliging

Waar met heftrucks en stapelaars gewerkt wordt kan nog wel eens met een flink gewicht tegen de stelling aangereden worden. Om dit te voorkomen plaatsten we opvallende hoek aanrijbeveiliging op de palletstelling.

Aanrijbeveiliging heb je in allerlei soorten en maten. Denk naast hoek aanrijbeveiliging bijvoorbeeld aan stijl beschermers, maar ook aan bescherming voor de volledige onderkant van een staander. Nieuwsgierig?

Bekijk ons huidige aanbod aanrijbeveiliging

Richt jouw magazijn efficiënt in

Wil jij net als El Vidas je ruimte optimaal benutten? Dat kan met onze magazijnstellingen. Naast palletstellingen bieden wij ook grootvak-, legbord-, banden- en draagarmstellingen aan. Zo vind je altijd de beste magazijninrichting voor het materiaal dat jij netjes en gebruiksvriendelijk wilt opbergen.

Daarnaast vind je in onze webshop ook allerlei kasten en accessoires om je inrichting compleet te maken. Aan de slag? Lees onze blog over hoe je in 4 stappen je magazijn inricht óf neem contact met ons op om je te laten adviseren.

Neem contact op