Om de producten van deze klant netjes te stallen, leverden we een mooie gebruikte Modulblok palletstelling. In een palletstelling kun je, zoals de naam al doet vermoeden, volledige pallets met producten opslaan. Daarnaast werk je hiermee eenvoudig de hoogte in en gebruik je zo je opslag optimaal. Producten laat je gewoon op de pallet staan, want de complete pallet wordt met bijvoorbeeld een heftruck of stapelaar eenvoudig van en naar hogere niveaus vervoerd.

Bekijk ons huidige aanbod palletstellingen

Over deze Modulblok Palletstelling

De Modulblok palletstelling die we voor deze klant gebruikten heeft de volgende afmetingen:

  • Staanders 500 cm hoog
  • 110 cm diep
  • Staanderbelasting 13.000 kg
  • Liggers 270 cm lang, draagvermogen 4000 kg bij gelijkmatige verdeling

De Modulblok palletstelling staat bekend om zijn hoge draagvermogen. Daarnaast zijn de jukken in verschillende hoogte en liggers in verschillende lengtes verkrijgbaar.

Gebruikte magazijnstellingen

Bovenstaande palletstelling was een gebruikte variant. Dit is een mooie voordelige en duurzame optie voor het herinrichten of uitbreiden van je magazijn. Ben je ook geïnteresseerd in gebruikte magazijnstellingen? Houd dan ons aanbod in de gaten of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

Ook voor al je andere vragen kun je bij ons terecht. Laat je bijvoorbeeld adviseren over hoe jij jouw ruimte het meest efficiënt inricht of stel je vragen over ons huidige aanbod. Dit doe je heel eenvoudig door ons online contactformulier in te vullen. Dan staan we je zo snel mogelijk met plezier te woord.

Neem contact op