Wij leveren onze magazijnstellingen door het hele land. Voor dit project moesten we bij Tuindeco International in Coevorden zijn. Deze internationale handelaar in tuinartikelen heeft zo’n 150.000 m² opslag. Om deze opslag zo efficiënt mogelijk in te richten en het materiaal binnen én buiten netjes op te slaan, leverden we draagarmstellingen en palletstellingen met afdak.

Over de palletstelling

Voor de buitenopslag leverden we een gebruikte Nedcon NT palletstelling. Deze stellingen zijn van zulke goede kwaliteit, dat ze jarenlang goed blijven. Een gebruikte stelling is daarom altijd een goed, duurzaam én voordelig alternatief voor een nieuwe stelling.

De palletstelling voor Tuindeco heeft de volgende kenmerken:

  • Staanders 415/420 x 110 cm (blauw)
  • Liggers 430 cm (wit)
  • Draagvermogen bij gelijkmatige verdeling 3000 kg
  • De palletstelling is voorzien van een afdak, gemaakt van damwandplaten. Zo blijft het materiaal ook buiten droog.

Een palletstelling is ideaal voor het opbergen van grote producten en materiaal dat op een pallet vervoerd wordt. Je kunt het materiaal namelijk met pallet en al in de stelling kwijt en eenvoudig de hoogte in werken.

Bekijk ons huidige aanbod palletstellingen

Over de draagarmstelling

Naast de palletstelling buiten, bouwden we binnen een nieuwe enkelzijdige draagarmstelling op. Op een draagarmstelling plaats je met gemak lange producten en materialen, zoals de houten planken en balken van Tuindeco. Ideaal om tegen een wand aan te plaatsen. Wil je de stelling in het midden van je opslag plaatsen? Dan kun je ook een dubbelzijdige draagarmstelling overwegen.

Bekijk ons huidige aanbod draagarmstellingen
De draagarmstelling die we bij Tuindeco plaatsten heeft de volgende kenmerken:
  • 60 strekkende meter
  • Kolommen IPE 160/418 cm hoog
  • Kolombelasting 2250 kg
  • 2 armen IPE 100/120 cm
  • Draagvermogen 750 kg
  • Schoring 130 cm

Richt jouw magazijn efficiënt in

Wil jij net als Tuindeco International je ruimte optimaal benutten? Dat kan met onze magazijnstellingen. Naast pallet- en draagarmstellingen bieden wij ook grootvak-, legbord-, en bandenstellingen aan. Zo vind je altijd de beste magazijninrichting voor het materiaal dat jij netjes en gebruiksvriendelijk wilt opbergen. Daarnaast vind je in onze webshop ook allerlei kasten en accessoires om je inrichting compleet te maken.

Aan de slag? Bekijk ons aanbod, lees onze blog over hoe je in 4 stappen je magazijn inricht óf neem contact met ons op om je te laten adviseren.

Neem contact op