Verf en lak specialist Akzo Nobel was toe aan een herinrichting van de locatie in Delfzijl. Het kon wel wat efficiënter ingericht worden en er was meer opslagcapaciteit nodig. We verplaatsten de huidige magazijnstellingen en voegden extra palletstellingen toe. Bekijk de foto’s en producten die we gebruikt hebben op deze pagina.

Over Akzo Nobel

Akzo Nobel is een Nederlandse multinational die handelt in verf en lak. Zo leveren ze onder ander producten aan populaire merken als Flexa en Sikkens. Op de locatie in Delfzijl vinden veel chemische processen plaats. Je kunt je voorstellen dat dit bedrijf hiervoor enorme magazijnen nodig heeft. Wij hielpen hen hierbij.

Bosal palletstellingen

Om de opslagcapaciteit te vergroten veranderden we de indeling van de opslag in Delfzijl én voegden we extra magazijnstellingen toe. We kozen hiervoor Bosal palletstellingen met de volgende eigenschappen:

  • 488 cm hoog
  • 110 cm diep
  • 270 cm lange liggers
  • 2500 kg draagvermogen

Palletstellingen zijn er in alle soorten en maten. Je kunt er dus al je goederen op pallets in één keer in kwijt. Ideaal voor een groot magazijn met grote aantallen producten van hetzelfde type. Naast pallets kun je ook kleinere goederen op de palletstelling plaatsen, hiervoor gebruik je een vlonder of rooster.

Bekijk onze palletstellingen

Draadroosters

Voor Akzo Nobel gebruikten we draadroosters voor kleinere producten die niet op een pallet geplaatst zijn. We kozen voor een variant van 88 cm bij 110 cm. Deze draadroosters hebben een draagvermogen van wel 750 kg! Daar kun je dus behoorlijk wat verf, lak en coatings op kwijt.

Bekijk onze roosters

Hoek aanrijdbeveiliging

Het kan wel eens gebeuren dat je met bijvoorbeeld een heftruck tegen de palletstelling aanrijdt. Met onze hoek aanrijdbeveiliging verklein je die kans, dankzij de opvallende kleur. Raak je de stelling alsnog? Dan zorgt de aanrijdbeveiliging, zoals de naam al zegt, voor extra veiligheid. Je stelling zelf wordt minder kwetsbaar en ook de goederen die achter de hoek liggen blijven heel.

Neem contact op

Wil jij jouw magazijn of opslag ook efficiënter inrichten? Bijvoorbeeld met palletstellingen en draadroosters? Of wil je weten hoe je jouw ruimte veiliger kunt maken? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we hoe we jou het beste kunnen helpen. Onze experts weten alles over een efficiënte inrichting én veiligheid.

Neem contact op