Om de opslag van loonbedrijf Groendijk in Uithuizermeeden nog efficiënter te kunnen gebruiken, leverden we een aantal passende producten, namelijk een palletstelling, verschillende magazijnkasten en trappen.

Palletstelling

Een palletstelling is perfect voor het opslaan van grote spullen. Daar heeft een loonbedrijf natuurlijk genoeg van. Door producten op een pallet te plaatsen zijn ze eenvoudig op hogere verdiepingen te plaatsen en ze hier weer vanaf te tillen.

Je kunt een palletstelling ook prima gebruiken voor kleinere losse spullen. Hiervoor kun je roosters plaatsen. Zo benut je de volledige stelling optimaal.

Voor loonbedrijf Groendijk kozen we een Esmena palletstelling met de volgende afmetingen:

  • staanders van 500 cm hoog en 110 cm diep
  • liggers van 360 cm lang
  • draagvermogen: 3500 kg bij gelijkmatige verdeling.

Daarnaast plaatsten we roosters van 88 bij 110 cm met een draagvermogen van 750 kg. Deze roosters zijn in dit geval niet alleen praktisch voor het plaatsen van spullen, maar dragen ook bij aan de veiligheid. De stelling is namelijk nogal hoog.

Trappen en ladders

Naast magazijnstellingen leveren wij ook trappen en ladders om je stellingen goed te kunnen gebruiken. Voor Groendijk leverden we een trap en een ladders, namelijk:

  • 6 tree TOP WAY enkelzijdige trap
  • 3 delige TOP WAY ladder 8 spotten
Bekijk ons huidige aanbod trappen en ladders

Magazijnkasten

Om de opslag compleet te maken leverden we verschillende magazijnkasten aan het loonbedrijf, ieder met zijn eigen positieve eigenschappen:

  • Metalen kast met 4 legborden (200 cm hoog, 100 cm breed en 45 cm diep)
  • Technische dienst kast (200 cm hoog, 100 cm breed en 45 cm diep)
  • Chemicaliënkast (200 cm hoog, 100 cm breed en 45 cm diep)

Chemicaliënkast

De chemicaliënkast is voorzien van verstelbare lekbakken met geperforeerde inlegroosters. Hierdoor weten we zeker dat gevaarlijke chemicaliën niet in de kast knoeien, maar netjes in het rooster druppen als er sprake is van lekkende verpakkingen. Daarnaast is de kast voorzien van ventilatiegaten, waarschuwingsstickers en een flexibele afvoerbuis.

Bekijk ons huidige aanbod magazijnkasten

Jouw magazijn inrichten

Wil jij ook efficiënter gebruik maken van jouw ruimte? Maak dan gebruik van onze magazijnstellingen. Bekijk ons aanbod of laat je eerst adviseren. Dankzij onze ervaring en productkennis weten we precies hoe we jouw ruimte optimaal kunnen benutten. We helpen je graag!

Neem contact op