Dat je voor ieder type product een betere manier van opslaan hebt, dat bewijzen we met deze palletstellingen. Geloof het of niet, wij waren zelf verrast door dit resultaat! Als specialist in magazijninrichting kom je met de jaren heel veel verschillende bedrijven tegen. Ieder bedrijf heeft zijn eigen producten die opgeslagen moeten worden. Als je bijna alles gezien denkt te hebben, dan krijg je een klant zoals Loonbedrijf Wieringa, met de vraag iets voor de opslag van landbouw machines te bedenken.

Oppervlakte magazijn verdubbelen

Eigenlijk heel logisch: die enorme apparaten achter de tractor nemen veel ruimte in. Heel veel ruimte. En als je niet oppast, ligt voor je het weet je hele schuur vol met machines. Nou ja, hele schuur, alleen de vloer. Dus waarom niet de hoogte gebruiken!

Door middel van één rij palletstellingen konden we het oppervlak van de ruimte verdubbelen. Dat betekent de helft meer ruimte in de schuur. De spullen zijn netjes opgeslagen en een palletstelling behoorlijk wat gewicht dragen.

Esmena palletstelling voor Wieringa

De Esmena palletstelling die we bij Wieringa gebruikten, lijkt op de foto misschien klein. Dat is niet het geval. De afmetingen zijn:

  • 2,75 meter hoog
  • 1,10 meter diep

Over de hele lengte van 3,60 meter hebben we deze palletstelling geplaatst. Kun je je voorstellen hoe groot deze machines zijn en hoeveel ruimte het kost als je alles op de grond stalt? Met het gewicht van de machines moet het ook helemaal goed komen. Deze palletstelling heeft een draagvermogen van maar liefst 3300 kg.

Bekijk ons aanbod Esmena palletstellingen

Ruimte om op te slaan én te rijden

Dankzij de palletstellingen kun je weer met de tractor door de schuur rijden. Vergeet het verplaatsen van machines om die éne machine van achter naar buiten te krijgen. Je hoeft geen machines die niet in de schuur passen, buiten in de regen te laten liggen. Dus voor het behoud van je inventaris, de ruimte in je magazijn of schuur en voor een goed opgeruimd gevoel, magazijnstellingen.nl! Dit was een prachtig project!

Bekijk meer projecten

Wil jij ook het oppervlak van jouw opslag vergroten? Of op een andere manier efficiënt gebruik maken van jouw ruimte? Bekijk ons assortiment magazijnstellingen of neem contact met ons op om je te laten adviseren. Samen zorgen we er dan voor dat jouw ruimte optimaal benut wordt.

Neem contact op