Voedselbank Groningen verzamelt levensmiddelen om deze gratis ter beschikking te stellen aan gezinnen die zichzelf hierin niet kunnen voorzien. Om al deze mensen te kunnen helpen is er ruimte nodig om deze levensmiddelen zo efficiënt mogelijk op te slaan. Daarom leverden wij palletstellingen aan de voedselbank.

Palletstellingen

De naam zegt het al: in een palletstelling kun je pallets met grote aantallen producten kwijt. Denk bijvoorbeeld aan pallets waar verpakte dozen met blik- of pot groenten in staan. Deze pallets zijn zwaar, maar in een palletstelling is hiervoor plek. Bijvoorbeeld op de grond, maar ook op de sterke liggers in de hoogte.

De voedselbank koos voor Esmena palletstellingen met de volgende afmetingen:

  • staanders van 600 cm hoog en 105 cm diep
  • liggers van 360 cm met een draagvermogen van 3500 kg
  • liggers van 270 cm met een draagvermogen van 2500 kg

Hoek aanrijdbeveiliging

Daarnaast hebben we hoek aanrijdbeveiliging geplaatst. Het kan immers wel eens gebeuren dat je met bijvoorbeeld een heftruck tegen de palletstelling aanrijdt. Met onze hoek aanrijdbeveiliging verklein je die kans, dankzij de opvallende kleur. 

Raak je de stelling alsnog? Dan zorgt de aanrijdbeveiliging, zoals de naam al zegt, voor extra veiligheid. Je stelling zelf wordt minder kwetsbaar en ook de goederen die achter de hoek liggen blijven heel.

Jouw magazijn inrichten

Ben je zelf op zoek naar bijvoorbeeld palletstellingen om jouw magazijn in te richten? Bekijk dan nu online ons aanbod palletstellingen, of neem contact op om je hierover te laten adviseren. Dankzij onze ervaring en productkennis weten we precies wat je nodig hebt om optimaal gebruikt te maken van jouw ruimte.

Neem contact op