Legbordstellingen van het type S1 zijn in vrijwel ieder magazijn en voor vrijwel iedere opslag toepassing ideaal. De S1 legbordstelling is sterk, kan modulair gebouwd worden én ziet er met zijn industriële look goed uit.

S1 legbordstelling op maat

De mogelijkheden met de S1 legbordstelling zijn grenzeloos. Deze modulaire stellingkast kun je helemaal aanpassen zoals jij dat wilt om zo efficiënt mogelijk in jouw magazijn of opslag te werken. Om de mogelijkheden duidelijk te maken, laten we een aantal voorbeelden zien van deze magazijninrichting.

S1 legbordstelling in hoek opstelling

Ben je op zoek naar een manier om letterlijk alle hoeken van jouw opslag of magazijn te benutten? Kies dan voor de S1 legbordstelling in hoekopstelling. De hele ruimte wordt niet alleen optimaal benut, maar het oogt ook nog eens strak en verzorgd. In de hoeken zitten namelijk geen staanders, hierdoor is ook de hoek te gebruiken voor ieder type opslag.

Modulair systeem in de S1 legbordstelling

Voor de opslag van klein materiaal kun je modulaire bakken gebruiken. In onze webshop vind je handige grijpbakken van metaal en kunststof. Deze bakken kun je in de gehele stelling plaatsen, maar ook in slechts een deel daarvan. Zo creëer je voor ieder type product de juiste legbordstelling. Dit voorkomt ‘rommeligheid’ en verhoogt de efficiëntie en het overzicht in je magazijn.

S1 Bandenstelling

Ben je van plan een bandenstelling te kopen? Dan kun je natuurlijk kijken naar professionele bandenopslag stellingen, maar in sommige gevallen zal de S1 legbordstelling ook uitkomst bieden. Zoals onderstaand voorbeeld mooi laat zien! In dit geval gebruiken we de stelling voor motorbanden. Op basis van het gewicht van de producten die je in de stellingen wilt opslaan, maken we de keuze voor de juiste stelling.

Bekijk onze S1 bandenstellingen
s1 legbordstelling

S1 Winkelstellingen

In dit voorbeeld laten we je zien hoe gebruiksvriendelijk deze magazijnstelling echt is. Als winkelstelling in combinatie met perfoboard, kun je de legbordstelling verschillende delen en schappen onderscheiden van elkaar. De ideale oplossing voor ieder product. Je ziet dat de industriële look echt niet in een magazijn verstopt hoeft te worden, het geeft een moderne style aan je winkel!

Legbordstelling magazijnstellingen.nl staande producten Xafi Kappers Appingedam

Advies over de legbordstelling

De S1 legbordstelling kent nog veel meer mogelijkheden. Ben je benieuwd wat de legbordstelling voor jouw magazijn of opslag kan betekenen? Bekijk ons assortiment of neem contact op, we geven graag advies.

Bekijk onze S1 legbordstellingen