S1 legbordstellingen 250 x 40

Voor dit magazijn mochten we een grote partij legbordstellingen leveren. Zoals je kunt zien is het oppervlak van de ruimte aanzienlijk vergroot door zoveel mogelijk legborden te plaatsen. Dit is zeer geschikt om lage producten op te bergen of producten die je liever niet wilt stapelen.

Legbordstellingen

We gebruiken vaak legbordstellingen voor het opslaan van kleine goederen en gereedschappen. Je bespaart hiermee veel ruimte en houdt overzicht. Een ander voordeel van legbordstellingen is dat je ze eenvoudig kunt aanpassen. Heb je meer ruimte nodig voor goederen? Dan maak je de afstand tussen de legborden groter. Daarnaast kun je deze magazijnstellingen ook gemakkelijk uitbreiden.

Bekijk al onze legbordstellingen en accessoires

De magazijnstellingen die we hier gebruikten heten S1 legbordstellingen. Dit formaat is 250 cm hoog en 40 cm diep.

Magazijnkasten

Om de ruimte nóg efficiënter in te delen plaatsten we magazijnkasten aan de kopse kanten van de stellingen voor nóg kleinere producten.

In onze webshop vind je nog veel meer magazijnkasten. Ons assortiment wisselt regelmatig, dus hou het goed in de gaten. Ben je op zoek naar een specifieke magazijnkast? Laat het ons dan weten, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.

Bekijk onze magazijnkasten

Laat je adviseren

Wil jij jouw magazijn of opslag ook zo efficiënt mogelijk inrichten? Lees dan onze blog ‘In 4 stappen je magazijn inrichten’ of neem meteen contact met ons op voor advies. Dankzij onze ervaring en productkennis weten we precies hoe je optimaal gebruik kunt maken van jouw ruimte. Ook voor korte vragen mag je gerust contact met ons opnemen.

Neem contact op