Voor een klant met een grote opslag, leverden we een hoge palletstelling waarmee de ruimte beter benut wordt. Hiermee kan deze klant eenvoudig pallets met artikelen kwijt en wordt flink in de hoogte gewerkt. Extra efficiënt dus! Lees meer over de specifcaties van deze S4 palletstelling en doe inspiratie op.

Over deze palletstelling

Voor deze opslag gebruikten we een S4 palletstelling. Omdat deze klant veel ruimte heeft, zowel in de breedte, diepte als hoogte, kozen we voor een palletstelling met de volgende afmetingen en kenmerken:

  • 550 cm hoog
  • vakken van 222 cm lang en 150 cm diep
  • draagvermogen 1000 kg
  • draagvermogen bij gelijkmatige verdeling 2500 kg

Voordelen van een palletstelling

Wil je producten op pallets opbergen in je opslag of magazijn? En er tegelijk makkelijk bij kunnen als het weer verplaatst moet worden? Dan is een palletstelling ideaal. Met deze magazijnstelling kun je flink de hoogte in werken, zo bespaar je veel ruimte. Wil je ook kleinere artikelen opslaan? Ook dat kan in de palletstelling. Je plaatst dan eenvoudig diepteliggers, roosters of vlonders in de stelling.

Bekijk onze palletstellingen

Richt jouw magazijn efficiënt in

Wil jij net als deze klant jouw ruimte optimaal benutten? Dat kan met onze magazijnstellingen. Naast palletstellingen bieden wij ook grootvak-, legbord-, draagarm- en bandenstellingen aan. Zo vind je altijd de beste magazijninrichting voor het materiaal dat jij netjes en gebruiksvriendelijk wilt opbergen. Daarnaast vind je in onze webshop ook allerlei kasten en accessoires om je inrichting compleet te maken.

Aan de slag? Bekijk ons aanbod, lees onze blog over hoe je in 4 stappen je magazijn inricht óf neem contact met ons op om je te laten adviseren.

Neem contact op