Bouwbedrijf De Winter uit Loppersum kiest voor een verzinkte palletstelling om de opslag van het buitenterrein te vergroten. Er is hier gekozen voor Rack 83 verzinkte palletstelling met de volgende afmetingen:

  • 400 cm hoog
  • 110 cm diep
  • liggers van 290 cm
  • lengte draagvermogen van 2250 kg per paar bij een gelijkmatige verdeling

Palletstellingen

Palletstellingen zijn ideaal om in een groot magazijn of grote opslag goederen te ordenen. Zoals de naam al zegt kun je hier volledige pallets met producten kwijt, maar ook losse goederen kun je hier prima in opslaan. Je plaatst dan simpelweg een rooster of vlonder om de producten op te plaatsen.

Een palletstelling is gemakkelijk in hoogte uit te breiden. Zo bespaar je veel ruimte. Met behulp van een heftruck plaats je zonder moeite de pallets op de hogere liggers.

Bekijk onze palletstellingen

Verzinkte palletstelling

In het geval van Bouwbedrijf de Winter, kozen we voor een verzinkte palletstelling. Verzinken is een proces waarbij een laagje zink op het metaal van de stelling wordt aangebracht, zodat deze beter beschermd is tegen oxidatie, oftewel: roesten. Hierdoor is het perfect voor het buitenterrein en gaat de stelling jaren mee.

Palletstelling kopen

Kun jij ook wel een palletstelling in jouw magazijn gebruiken? Zodat je efficiënter en overzichtelijker kunt werken? Bekijk dan ons huidige aanbod:

Gebruikte palletstellingen zijn net zo sterk als onze nieuwe stellingen, dus een mooi duurzaam en voordelig alternatief.

Neem contact op

Ben jij van plan jouw magazijn of opslag opnieuw in te richten of uit te breiden? Lees dan onze blog ‘In 4 stappen je magazijn inrichten’ of neem direct contact met ons op. We helpen adviseren je graag. Dankzij onze jarenlange ervaring en productkennis weten we precies hoe jij je magazijn zo efficiënt mogelijk kunt inrichten.

Contact opnemen