Regelmatig krijgen wij grote partijen magazijnstellingen binnen. Dit zijn vaak gebruikte magazijnstellingen die we goedkoop ingekocht hebben en met een scherpe prijs op de webshop aanbieden. Ideaal dus wanneer je je volledige magazijn nog moet inrichten, een nieuwe deel aan je magazijn gebouwd hebt of je complete magazijn wilt updaten. Deze voordeelpartijen magazijnstellingen komen op de webshop en maken we natuurlijk via onze Facebook pagina bekend. Zorg dus dat je ons op Facebook Magazijnstellingen volgt om altijd up to date te zijn van scherpe aanbiedingen.

Wanneer krijgen jullie nieuwe voorraad binnen?

Wij krijgen nieuwe partijen magazijnstellingen regelmatig binnen, hier hebben we geen vaste dagen voor. Meestal zetten wij vrijdag de nieuwe partijen op Facebook. Als je ons op Facebook volgt krijg je automatisch een melding. Hou er rekening mee dat bij voordeelpartijen altijd geldt, OP=OP. Gebruikte magazijnstellingen kunnen net zo snel weer weg zijn als ze binnen komen, het is dus verstandig om er snel bij te zijn.

Voorbeeld partij palletstellingen

Om je een voorbeeld te geven van een partij palletstellingen zoals we deze regelmatig binnen krijgen:

BOSAL palletstelling

Deze Bosal palletstellingen hebben we onlangs binnen gekregen en is ideaal voor een bedrijf die zijn magazijn gaat inrichten. Zoals je op de foto’s kan zien zijn de partijen vaak zo goed als nieuw, wij controleren altijd alles wat aan ons aangeboden wordt.

Benieuwd naar het actuele aanbod balletstellingen? Ga snel naar Palletstellingen Kopen om direct in onze voorraad te kijken.

magazijnstellingen-partijverkoop-palletstellingen1 magazijnstellingen-partijverkoop-palletstellingen2

Merk: Bosal Palletstelling
Staanders: 488 cm hoog 110 cm diep
Liggers: 270 cm lang
Draagvermogen: 2400 kg