Regelmatig krijgen wij grote partijen magazijnstellingen binnen. Dit zijn vaak gebruikte magazijnstellingen, die we met een scherpe prijs op de webshop kunnen aanbieden. Ideaal dus wanneer je je opslag nog moet inrichten, wilt uitbreiden of de huidige magazijninrichting wilt updaten.

Op de hoogte van aanbiedingen

De nieuwe partijen gebruikte magazijnstellingen komen regelmatig binnen op willekeurige momenten. Voor deze partijen geldt: op=op, dus wees er snel bij. Zodra er voordeelpartijen beschikbaar zijn, vind je deze op onze webshop en maken we dit, meestal op vrijdag, via onze Facebook pagina bekend. Volg ons dus op Facebook om altijd op de hoogte te zijn van scherpe aanbiedingen.

Volg op ons op Facebook

Voorbeeld: Voordeelpartij BOSAL palletstellingen

Onderstaande voordeelparij BOSAL palletstellingen is een goed voorbeeld van de voordeelpartijen die we regelmatig inkopen.Deze voordeelpartij palletstellingen kregen we onlangs binnen.

Zoals je op de foto’s ziet, zien de palletstellingen er zo goed als nieuw uit. We controleren alle aangeboden partijen altijd grondig voordat we deze inkopen. Je bent dus, ook in het geval van gebruikte magazijnstellingen, verzekerd van een verzorgde nieuwe magazijninrichting.

Eigenschappen BOSAL palletstellingen

  • Merk: Bosal Palletstelling
  • Staanders: 488 cm hoog 110 cm diep
  • Liggers: 270 cm lang
  • Draagvermogen: 2400 kg
magazijnstellingen-partijverkoop-palletstellingen2
Bekijk ons huidige aanbod gebruikte palletstellingen

Voordeelpartij gebruikte magazijnstellingen kopen

Ben je op zoek naar een voordeelpartij magazijnstellingen? Houd dan onze Facebookpagina in de gaten of neem alvast een kijkje in ons huidige aanbod gebruikte pallet- en -grootvakstellingen. Maar we bieden nog veel meer aan om jouw magazijninrichting compleet te maken. In onze webshop vind je alles om je opslag perfect in te richten voor uw werkzaamheden.

Ben je eerst op zoek naar advies over je magazijninrichting, voordat je magazijnstellingen gaat kopen? Ook daarmee zijn we je graag van dienst. Neem contact met ons op, dan staan onze experts je graag te woord.